Friday, August 6, 2010

Job Baeekk..

ok.skunk ni aku dah ade job.part time job.job ni bukan seperti yg korang sangke2 buah nangke ok.dan ini bukannye italian job dan sudah tet]ntunye bukan job part time sebagai mak nyah.ok.job aku skunk adelah sebagai runner part time.aku runner ape2 je barang yg aku rase blh masok market..membe2 nak jual or carik brg,aku yg akan runner carik brg tu.if dapat,dapat lah.thats the way money comes.if nak jual,tadahal.aku carik buyer.in a split of time.haha

berbalik kepade zaman silam aku...aku dah jenuh dah org kate duduk main plus melayan MLM niyh.mcm aku ckp ah.mak aku pon stock main bisness..pe lg,anak die pon follow ah.mak aku nye biz gune product..so aku sebagai jantan jarang lah nak minat biz2 mcm tuh.

so,baru2 ni,aku jadik runner for selling MTV world stage punye tiket.latest news,sebijik moto rxz membe aku dah pon dijual.thanks to me.haha :)so anyone wants to buy laptop,handphone,bike acsesories ke...u know how to find me..chow!

Tuesday, August 3, 2010

study? xperlu.

Aku rase semester ni subjek semua macam best2 jer..plus byk kepada calculation.i loike..tp,pointer sem lepas yg terok mcm berok kene sawan lah yg membuatkan aku tension xabis2..adoyai..spoil betol la..

semester ni aku nak blaja dengan penuh semangat dan revenge pointer aku untuk sem lepas.ceh!xde maknenye...poyo lebih la..aku da mls la nak belajar hard giler babi ni.bg aku la..kite xperlu nak study hard senanye..but perlu study smart.klu study pg ptg siang malam then ape yg kite study tu pon xphm2..bek xpayah..
study strait to the point je..fokus time lecture pastu buat latihan.senang citer nak final tu buat soalan past year je..xpayah nak bkk buku sgt ah kot.ni pendapat 10 sen aku ah.aku ni pon ckp je pandai..cakap mmg ah senang tol x.haha

sem ni wa just follow the flow je..yg penting claz jgn nak ponteng2 sgt ah.then buat tutorial..ok la wa admit la sem lepas aku byk main..pegy sini pegy sana..lg2 ladies nite en.haha.sem ni cam da mls bukan sbb ape.sep duit beb...duit byk spend kt moto lak.huhu.

sem ni wa xtau ah cane ending die.counting time gak senanye bile la aku nk abis study niyh.haih.carik duit carik duit.huhu.i wanna be a billionaire so fucking bad...! hahaha...


Monday, August 2, 2010

Terbengkalai bukan bermaksud bangkai.

Well..masok arini da agak lame jgk lah moto gua bersemadi kt bengkel area bangi nie.wa bukan ape..saje je malas nak pakai moto..tumpang membe pegy balik claz sudah..tp x market la kalau nk usha awek.tp pedulik ape aku..kalau bg pilihan duit rm100 dgn awek hot mcm katy perry,gua kompem xtau nak pilih mane 1.haha.bg gua money is everything beb..bkn la maksud gua nak ckp ade duit kau blh beli pompuan.(tp mmg boleh pon sebenanye.besepah.hahaha)tp itulah.xkan kau nak beli cinta dgn duit..cinta dtgnye dari mate turun ke hati beb..so,lps ni klu partner korang asyik nak mintak payung duit je..tinggalkan aje laa....wasting time lah.haha.

so bebalik kt moto gua.td gua pegy settle baik punye ngan tauke kedai tu.kautim harge.coz esok aku nak bawak kluar da moto aku tu.yela,mane lu nak dpt rm600-rm700 dlm mase tedekat beb..itu pasal la gua take it slowly..but its oke la.syg punye pasal kt moto aku tu sampai nak jadik bakal bini aku dah.haha

so,pusing punye pusing,kautim punye kautim,gua agree la ngan tauke tu.insyallah la by this week i can ride my bike proudly.haha.rindu giler ni beb kt bike wa....




Related Posts with Thumbnails